and all the food
snuck out of my fridge last night
Wordless. Valentine day's
Tuesday, 14 February 2012 | 00:54 | 0 comments


B2st concert at berlin :')
| 00:50 | 0 comments

[dia buat kat saya. LOL]


Annyeonghaseyo. hari ni pon short post je ye. saje menggatal nak update. oh, tadikan saya bukak utube saya nak tengok beast yg dia buat concert kat berlin. ohmy! tekejut aku doe. ya Allah kalau lah saya kat tempat dia. *sigh* ya Allah saya nak sangat. tapi saya takmao lah diorang pegang-II tu. dah 5 kali saya duk ulang-II video tu. and and saya nangis tau *wipe tears* and and saya imagine yg perenpuan tu saya. ohmy!! Tolonglah aku nak sangat. bila beast nak dtg malaysia? alaaa kalau beast dtg malaysia pon aku tak boleh nak buat apa. tengok video jelah. aaaaa! SARANGHAE BEAST!!





Oh b2uties tolonglah jealous!! aku tulis ni sambil jerit tau. aku nak sangat jumpa b2st. aaaa tolonglah!! kalau mimpi pon jadilah. ohye, aku sarankan korang tengok video tu melalui utube sbb kalau kat blog aku ni kecik je. Kbai.

Kejap 'aku' kejap 'saya'. LOL lantak ah. Broken malay  XD

Random
Monday, 13 February 2012 | 01:11 | 0 comments

[BabyYoseob. LOL]

Assalamualaikum,

Haihhh. act tak sempat nak update tp nak sangat update alaaa lagipun short post je. Just nak bagitahu saya baru prasan yg blog saya neh tathe button 'Older post | Newer post' . LOL. Alaaa malas nak buat ahh. Tengok lah dulu. Haihh tathe masa nak edit blog now. Busy maa. Hari ni saya asik tengok utube je. And and sape prasan? Hiwhiwhiw saya baru je tikar nav button. Gikwangg yowwww. Aaaaaa oppa saranghae!!Kbaiii.



Tumblr_lwd0hla33x1r2jy3io1_500_large
[Aaaaa saranghae*Flying hand* LOL]


InsyaAllah esok saya buat older & newer post button :'3

New look.
Friday, 10 February 2012 | 01:24 | 2 comments

Tumblr_lz665c6tqq1qijksmo1_500_large

Annyeonghaseyo,

Yeayy! Dah siap dah edit. Penat doe. Drpd pukul 3 tadi lagi. Lepas ni nak buat homework pulak. Hadoiii esok sklh. Penat meyhh. Ok gtg byebye.

Fenat -,-
Thursday, 9 February 2012 | 00:42 | 1 comments


Annyeonghaseyo,

Hari ni me so fenat ah. Sejujurnya hari ni ai ponteng koko. Wahahaha *Tak lawak pon*  Shhh *letak jari kat mulut* jgn bagitau cikgu. Eh tadi ai ternampak video gikwang&doojoon. Ohmy! Omenyaaa dia. Bkn diorang yg comel Eunbin tu comel. Gikwang said "She clean and pure" Hahaha. Fall in love dah dgn eunbin. Series eunbin omeyyy sangat. Jealous aku doe. Kalaulah aku ni adik dia. Alahaiii, tp dia kristien. Taknak ah. Just nak kulit mcm dia je. *Wakakaka*


Ni videonya. Alalala omeyynyaaa.




Aku tahu aku suka sangat merepek-kerepek   o,O

Jeles ah gini!
Tuesday, 7 February 2012 | 00:25 | 0 comments

Alaa nak jugak!!

Annyeonghaseyo,

Ok taktau nak mulakan entri mcm mana. Mwehehehe. Eh korang semua dah tengok Taecyeon and suzy tu? Ohmy! Aku nak jugak! Alaaa nak jugak. *Puihh* Aku perhati je muka suzy tu, dia mcm malu-II sikit. Bila tengok lama-II muka dia mcm IU. Haaa, prasan tak? Alahai dua-II omeyyy. Jeles ah gini! *marah*  Stressss!!!


426957_3256777499901_1281015306_3428416_257890551_n_large
Ohmy! Nak jugak!

Random post
Sunday, 5 February 2012 | 21:02 | 0 comments

Tumblr_luupqn8k0o1r2qpdto1_r1_500_large

Annyeonghaseyo,

Hai, haa sape dah baca entri Uncle ben tadi? Gilalahh dia reti ckp bahasa korea. Ohmy, jealous doe. Kalau lah aku kan, aku nak reti ckp bahasa Korea + bahasa Arab. :DDD .Itulah yg dinamakan kuasa Allah. Tapikan dlm byk-II bahasa, bahasa korea ngan mandarin jgk. Hahaha. Ya Allah aku nak sangat dapat ckp bahasa korea & arab. Ohmy! Tolonglahh! *Menangis* Eh btw, besok rasa nak tukar skin je ah. Bosan dah skin ni. Hhihihi. Tu je nak ckp. Kbai. Nak sambung homework pulaks. 


Hihihi. Homework tak siap lagi esok dah nak sekolah. STRESSS!!!

Random ;)
Friday, 3 February 2012 | 19:14 | 0 comments


Annyeonghaseyo,

Hai. *Lambai tangan* Tak lama lagi exam dah kan. Hemm taktau lah apa nak jadi. Asik hadap lappy je tak ingat dah buku. Lantak ah kan. Ni pon saya on senyap-II. Hihihi. Pagi tadi saya baru je tengok Running Man tau. Semalam saya tengok separuh je. *Lap air mata* Skrg ni saya duduk rumah sorang-II. My appa, omma pegi main bowling. Saya malas nak ikut. Nak study. *Puihh* Pagi tadi my appa tengok Running Man doe. Dia pun gelak-II jgk yg masa HAHA tu. Series! Makin lama makin suka tengok Running Man!! Tapi episod seterusnya tathe dah SNSD. *Jebek* Eh tapi saya suka ah Jae-suk & Seohyun tadi. Ganas jgk seohyun tu ea. Main tarik je. Kbai. Nak study pulakssss :PP


Makin lama math buat aku jadi crazy. Stressss!! *Gary dgn Jessica*

New loooook
| 01:25 | 0 comments

Tumblr_logkct2vxf1qcv9d7o1_500_large

Annyeonghaseyo,

Hai chingu. Lama saya tak update. Ok ekceli tathe masa lah. Skrg kan dah sklh so asik busy busy je mengalahkan artis. Oh, btw okeyh tak skin ni. I think not so awesome! :(   Tatheheader ah. Esok rasa nak buat header. Hmmm entah. Tak kesah ah tu. Eh eh hari ni ada Running Man kan? Omoo nak tengok! Dah la ada Girls Generation. Aaaaa! Ok tak sabar. First tengok SNSD dlm running man tu tiba-II pulak mcm rasa minat kat  SNSD. Aaaaaa, SONE? Hemmm entah. Tapi dlm SNSD tu ada lah jgk yg saya suka. Haaa tau tak tau tak? YoonA! Ok saya mmg suka dia. Nampak muka dia tu lembut je. YoonA dgn Seohyun. Dua-II muka comel. Tu je nak ckp. Oh saya tahu skin saya sangat-II simple mimple kan?


053752_large


YoonA comel sbb tu Jae suk pilih dia. Tak pilih Yuri. Mwehehehe.


entries

profile

links
Tagboard