and all the food
snuck out of my fridge last night
Contest Blog Vintage dan Special
Monday, 31 October 2011 | 01:48 | 0 comments

#Klik banner

Syarat
1. Follow blog Farahin dan Fadlin (wajib).
2. Like fanpage Farahin (tak wajib) \kalau rajin gi like/
3. Buat entry yang bertajuk, "Contest Blog Vintage dan Special".
4. Letak banner di entry (wajib)
5. Tag dua rakan blogger (tak wajib) \nak tag boleh jugak/
6. Contest akan terbatal jika kurang 5 orang yang join.
7. Tinggalkan link contest di comment (tak kisah lah blog Farahin ke blog Fadlin) \bukan di shoutbox!/

Cara-cara nak menang
1. Blog mestilah cantik dan kemas.
2. Jangan guna font Udamojial, Vanilla, Lemons Can Fly, Denne Shuffle dan font yang terlalu kecil dan besar. Nanti susah nak baca entry korang.

giveway by, Marliyana Mk
Sunday, 30 October 2011 | 08:18 | 2 comments




Syarat

- Buat satu enteri khas yang bertajuk : "Giveway by, Marliyana Mk"
- Sila follow blog ni sertakan Name ID sekali (So,senanglaa nak tahu update terkini kan :)
- Letak banner GA ni dalam enteri anda dan linkkan ke enteri ni.
- Tag 3 orang rakan anda.
- Nak like blog ni amat dialu-alukan.
- Dah siap enteri? Tinggalkan URL enteri anda ke ruangan komen
 
TARIKH TUTUP GA ini pada : 18/11/2011 AKAN DIBERITAHU
 
 
Tag : Zawin Thessa Wieeda


Contest Blog Terbaeek Punya !
Saturday, 29 October 2011 | 16:27 | 0 comments




Syarat

- Follow blog Aina and Dida /WAJIB\
- Warganegara Malaysia and Indonesia
- Buat satu enrty, tak payah banyak-2, satu je and mesti ada banner kat atas tu sekali
- Hanya 3 orang je akan jadi pemenang
- Bukan unsur voting
- Tag 2 orang kawan atau lebih dan pastikan mereka tahu..
- Hantarkan link entry di dalam comment blog Aina or blog Dida..link seperti "http://aku-gila.blogspot.com/" tidak akan dilayan.
- Sesiapa yang menghantar link di dalam shoutmix tidak akan dilayan


Tag : Zawin + Thessa


Contest Blog KawaiiVintage
| 04:08 | 0 comments


Syarat-syaratnya


Tarikh tamat : 2 November 2011

Hadiah :

1st place

2nd place

3rd place

width: 270px
p/s: sidebar image ni, title dia cuma ( the owner, the shoutbox, the credits dan the tutorial sahaja)
TIDAK BOLEH TAMBAH
Tag:Zawin

♥ Thanks to Thessa ♥
Friday, 28 October 2011 | 05:32 | 4 comments

Tumblr_ltofd6nvw81r1jwkbo1_500_large

Assalamualaikum

Terima kasih Thessa
Susah susah je buatkan .But appreciate it .Makasih banget .Ada jgk orang yg mau bantu .Thessa byk tolong saya .Kalau sy ada masalah dia juga yg bantu .Okay ^^ .Meet my new friend Thessa .She is an Indonesian girl .Well i'm lucky has friend like her .Terima kasih atas tutorialnya yaa .Okay ,sejujurnya sy baru berjinak jinak dgn blogging neh .Seingat saya ,saya berblogging baru tahun ni .Hehe ,but not too late for me learn .



Classic templates ke ?
Tuesday, 25 October 2011 | 01:29 | 1 comments

297226_221496844577334_137724452954574_610408_1412851126_n_large
Anneyong+ Assalamualaikum 

Okay .Sejujurnya saya taktau nak guna classic tempaltes mcm mana .*Mungkin kot clssic templates .Alaa ,bila kita bkk blog dia .Dia suruh tekan apa tah .Yang tajuk besar tengah2 .Example :
PRESS ME
or
CLICK HERE 

Haa ,mcm tu lahh lebih kurang .Okay ,bila saya tekan je ayat yg kat atas tu .Dia pon keluar lahh blog .Then ,yg keluarnya cuma Webmistress and Tagboard(Shoutbox) .Post takde .Then ada lah kat sidebar tu tulis STUFF | POST | ABOUT .Okay ,then saya tekan lahh butang POST .Tapi tak keluar2 post tu .Tu yg geram sgt .Mcm mana eyh nak buat ?Saket hati dah .Can somebody tell me ? :(

25 Things Random Giveaway by Penmerah.com
Monday, 24 October 2011 | 18:36 | 0 comments

anigif penmerah anigif penmerah

Macam mana nak join:
1. Buat entri dengan ”25 Things Random Giveaway by Penmerah.com”
2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa.
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway.
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah.
5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye!

Hadiah
1. Barangan Kosmetik Stage
2. T Shirt Lelaki
3. Baju Perempuan
4. Barangan penjagaan muka perempuan dan lelaki
5. Perfume
6. Pendrive bentuk Canon dan Nikon

Tempoh kontes : 21 oktober - 10 november

I was tagged
| 18:22 | 0 comments

Tumblr_lt1i6qqiip1qzbgrio1_r1_1280_large

*I was tagged by Thessa
Thanks for tagging me :D

Rules :


11 thing about me

- My name is Aisyah nadirah
- I'm 13 y/o
- I'm Malaysian girl
- I like eat :D
- I love my family
- I love korean :DD
- I want to be a fashion designer ♥
- I have 1 brothers and 2 little brothers
- I'm still student
- I hate STORYMAKER
- I'm a speckie girl

Question give by Thessa

# when did you start blogging ?
Hehe ,saya lupa .
# what do you want to be ?
Fashion Designer :)
# Do you have a girlfriend/boyfriend ? *xixixixi*
Nope .Saya takde.   #Serius mmg saya takde .

# what's your real name ?
Nur Aisyah Nadirah Zamri

# sudah follow saya belum ? kalau belum, follow la :D
Mestilah sudah follow .

*Saya malas nak buat soalan :PP

GiveAway by anis athia
Friday, 21 October 2011 | 00:03 | 2 comments


syarat-syarat :
  1. Buat entry bertajuk "GiveAway by anis athia"
  2. Copy banner di atas dan link kan ke blog ini
  3. Hantar link entry anda di ruangan comment entry ini sahaja
 
hadiah :


  • Free Doodle by me untuk 3 pemenang
  • Topup RM10 untuk 2 pemenang (Maxis/Celcom/Digi)
  • Free barangan dari Scarf Sweethoney untuk 1 pemenang
  • Free custom design t-shirt dari D**E untuk satu pemenang
  • Bear cute dari Girang untung 1 pemenang
  • Free barangan dari MissLily Shop untuk 1 pemenang
  • Free top dari fashiontwister.com untuk 1 pemenang (kalau pemenang LIKE fb fashion twister maka automatik akan dapat hadiah tambahan dari fashion twister)
  • Free shawl satin dari El Janna untuk 1 pemenang

penyertaan akan diterima sehingga pukul 11.59pm 1 November 2011
  jika penyertaan kurang dari 5 orang, maka secara automatik GA ini cancel

Ben Ashaari pilih 10 blog neh ?Whooaa .
Monday, 17 October 2011 | 02:31 | 0 comments

13201222_large
Donghae

Tekejot aku tengak Ben Ashaari pilih 10 blog neh .Memang Ben neh Sporting gila lahh .

http://eeinazryn.blogspot.com/ 
Blog dia cute .Awwww ,header dia .Serius comell .

http://musicaclan.blogspot.com/
Blog dia byk cerita sejarah sejarah ISLAM .Bagus bagus .Rajin dia mencarik info .Followers pon ramai .

http://apen-idariana.blogspot.com/
Dah bersuami ,dah ber anak .Still layan blog .Aku suka kalau ada mama mcm neh .Dia byk meluangkan masa dgn Blogggg : D

http://natalieya87.blogspot.com/
Hmmm ,taktau lahh .Amek pd blog Ben je lahh .

#helo sy juz a simple person....eager to make friends with anyone.....join blog nie juz for fun...utk share pengalaman dgn anyone....bukan la nk buka aib diri sendiri.....or famili.....juz nk share pengalaman utk dijadikan iktibar utk sume.....jd kan la sbgai pengajaran.....hehehe......

http://honeymiaka91.blogspot.com/
Dah jadi pink mata aku .Blog dia PINK kaler maa .Semua boleh dikatakan PINK sakit mata .Takpasti apa cerita dia .Taksempat nak baca .

http://apitmind.blogspot.com/
Mcm tathe cerita pon --'

http://farhanahadzlan06.blogspot.com/
Blog ni pon myk pasal agama .Yg neh pompuan .Yg tadi tu laki .Bagus kot blog dia .Tgoklah follower pon ramai .Fuyoo ,1485 !

http://mujahadah-sakeenah.blogspot.com/

#Dilahirkan di bumi salju Allah. Tangisan pertama di catat pada 10 Jun 1994 bersamaan 1 Muharram 1415. Memulakan ABC di Taski Saidatina Aisyah dan menyambung pelajaran di SKJ3 dan seterusnye di SMKJ3. Anak bongsu daripada 4 adik beradik , 2 adam dan 2 hawa. Menghirup udara di bumi Allah sudah 17 tahun. Masih meniti sisa-sisa hidup sebagai hamba Allah :) Salam Ukhuwah Fillah ^__^ Hypocrite itu bukan dia tapi Innocent itu adalah dia ^_^

http://bambamcerita.blogspot.com/
Alalala ,comell je .Blog dia pon PINK mengePINK . #Ayat keling sesat mana tah .

Kesimpulannya ,semua blog neh biasa biasa je .Mungkin entry dia bagus bagus .Aku rasalah .Taksempat nak baca .
#Credit Ben Ashaari


1st Contest by 'QN' - CONTEST OH BERGAYANYA AKU !
Friday, 14 October 2011 | 22:34 | 2 comments

Feelings loose

Tadadada !!

Syarat-syaratnya :

 - mestilah FOLLOW blog nina dan qjey (wajib sebab senang mengetahui update contest ini dari semasa ke semasa)
2- LIKE lah page kami
3- BUAT satu entry yang bertajuk : CONTEST OH BERGAYANYA AKU !
4- COPY banner di atas dan letak di dalam entry anda sekali serta linkkan ke blog ni masukkan SATU gambar anda yang paling bergaya, cantik, hot dan sebagainya untuk dipertaruhkan (lebih pun tak apa) - gambar tersebut boleh di edit/original
6- tag minimum 2 rakan blogger dan mestilah mereka tahu yang mereka ditag (beritahu je orang yang korang tag tu)
7- contest ini akan dibatalkan sekiranya kurang dari 5 penyertaan. so tag lah ramai ramai lagi bagus
  - terbuka kepada lelaki dan perempuan
TARIKH TUTUP : 04/10/2011 - 04/11/2011
HADIAH:

1st - topup RM 10 (MAXIS/CELCOM)
2nd - topup RM 5 (MAXIS/CELCOM)
3rd - topup RM 3 (MAXIS/CELCOM)

Gmbr saya taklah cantik ,hot ,bergaya .
Biasa je and gmbr diedit . 
Saya pertaruhkan gambar ni :)
.
.
.
.
.
.
.
.

.
Tag ! :)
 
9
Bella
Zawin

Dinner ^_^
| 01:31 | 0 comments

Tumblr_lt11g92v1u1qkz46ko1_500_large


Yeayyy ,esok ada dinner .Woooo ,dinner kat Zenith Hotel .Awww .Haa ,k .Aku selokk sgt .Yelahh mana penah pegy zenith walaupun duduk kat Kuantan .Hahaha .Takmalu betol .Hotel Zenith neh hotel paling besar kat Kuantan .Hotel ni pon cantek .(Taktau la tu ,aku mana penah masuk .Tapi tgok kat luar je pon da tau dah cantek) .Hotel tu warna kelabu taik anjing gitu lahh kot .



From ,Encik google .


K ,nak OFF tgok Miss universe tu .Haaaa ,bubye .Nnt hari isnin aku cerita pasal dinner tu yeh .

True Friend :)
Wednesday, 12 October 2011 | 05:34 | 0 comments

Tumblr_lsns69c2cn1r2t9vpo1_500_large


Memang payah nak dapat kawan yg betol2 BAIK .Kadang2 kawan neh main tikam blkg .Depan punyalah baik .Blakang , Ya Allah !Saba je lahh .Smpai orang lain dah taksuka tgok muka kita .Aku takkesah lantak kau lahh nak buruk2 kan aku pon .Sumpah aku menyampah .Kawan yg BAIK ,takkan pernah sakit kan hati orang .Kawan yg baik takkan pernah buat kawan dia sedih .

Skrg apa cite babe ?Sapa salah sapa ?Lau kita gadoh ngan kawan ,mesti kawan tu duk ngadu kat orang cakap kita neh tu laa ,ni laa .KFine .Thanks .Tu lahh kawan yg sgt sgt baik .Taktau nak kata baik mcm mana dah .Aku hargai KEBAIKAN kau selama neh .Masalah yg kecik smpai boleh jadi besa , besa gajah !Huh ?Hebattt .

Kau duk main lari2 amek spec aku .Smpai tingkat bwh baru kau bagi .Aku mmg marah tp taklah smpai nak gadoh .Then ,kau ajak DIA teman kau .Aku takbagi .Aku main2 jugak .Knp kau nak amek masalah ni serius sgt ?Babe ,small matter babe .Kau tgglkan aku kat padang hari tu .Tade pon aku nak amek serius .Tp untunglah aku ada jgk orang yg nak teman aku walaupun dia takberapa kenal aku .

Tapelah ikut kau nak buat apa pon .And aku tahu kau byk cite buruk pasal aku kat budak Form 2 en .Tape .Aku suka .Much thanks to you .Loveyou sgt2 . Patut selama ni aku dgr je ckp parents aku : DD


Thanks to Ziera .
Friday, 7 October 2011 | 01:24 | 0 comments

Tumblr_lsboh4rfnt1qjn0k5o1_500_large


Assalamualaikum 

Firstly nak ckp thanks to ziera dah tlong editkan blog ite .Hehe .Byk kot aisya suruh dia buat .Tapi takpa ,ziera buat ada gaji .Kan kan ?Tonight k ?! .Cantek kot ziera buat .Much thanks to you .Nahh tengok blog dia !



Comell kan ?

Secondly nak ckp , lama takhupdate blog T_T .Kenapa ?Ntah lahh .Mlas kot .Yelahh blog pon buruk .But now ,okay dah .Tu pon ziera yg tolong buatkan sikit2 .50% dia buat 50% aisya buat .Byk kot dia tolong buat .Haaaa ,cantek kan dia buat .Nmpak simple tapi cantek + comel .Alahaii ,puji blog sendiri .Mengada nyeh .Then ,tu je lah nak cakap .Letih sgt .Sob sob .Bye .


entries

profile

links
Tagboard