and all the food
snuck out of my fridge last night
Underprogress
Monday, 30 January 2012 | 01:39 | 0 comments

Tumblr_lxxvls40up1qc8txwo1_500_large

Blog ni belum betul-II dah siap. InsyaAllah besok siap. Baru edit sikit-II. Chatbox pun tathe lagi. Haishh. Kbai. *Blog ni sangat buruk*

F.T. Island Melodi 20120122
Thursday, 26 January 2012 | 21:16 | 1 comments

Tumblr_lxc9ciwdlw1r9cztpo1_1280_large

Annyeonghaseyo,

Tadi rasa nak tukar skin tapi taktau nak pakai skin apa. Semua tidak menarik. *Pada pandangan saya* Oh! Tadi saya bk facebook lepastu nampak chingu saya post pasal F.T Island. Saya tak tengok pon melodi hari tu. Saya mana layan TV3. xixixixi. FT Island comel comel jugak kan. Tapi group ni lain drpd group k-pop yg lain. I mean diorang ni nyanyi sambil main ngan instrument tapi other k-pop menari sambil dance. Paham? Who doesn't watch it. You can watch it here ;)




Hahaha Jonghun kene marah dgn Honggi. Yg paling comel "TERIMA KASYIH, AKU CINTA KU" Hahaha. Comelll .


Scha Nadirah

After this.
| 18:24 | 0 comments

Tumblr_ly7szzemzg1ql7n1eo1_500_large


After this, me wanna chage skin. Papai. 

Dongwoon | I Knew It
| 17:54 | 0 comments

Omoo, nak keluar dah air mata tu. 

Annyeonghaseyo

Act nak buat entri ni yesterday lagi tapi tak sempat. So saya buatlah hari ni. Semua B2UTY tahu kan B2ST ada mv baru. "I Knew It" Ohmy! Mula mula ingatkan full mv but finally teaser je. Grrr. Ok about dongwoon, in that mv he look cute and and FUNNY! xixixi. Muka dongwoon tu nampak kelakar sikit. Mcm tak confident. 

Haa! Tengok tu! Omeyy!

Bila focus je betul betul kat mata dia tu, Mmcm nak tak nak je air mata keluar. Dia mcm menekan supaya air mata tu keluar. *Err, pandai aku bagi komen*  Btw, me so happy. Tak kisah lah pasal reaction dia tu. Series dia comelll !! Hahaha. Kbai.



Scha Nadirah

Wordless.
Wednesday, 25 January 2012 | 23:35 | 0 comments

Comel lahh.

Gayoon vs Gikwang.

Lee dong wook & Yoo seung hoo
| 18:15 | 0 comments

Tumblr_lyc3w5vekk1r6cfjno1_500_large

Assalamualaikum,

Annyeong chingu. Today i wanna story about Lee dong wook and also Yoo seung hoo. But not a long story. *Apa aku merepek ni* Ok, tadi saya bukak facebook and byk news about k-pop kat wall. Penuh tab saya bukak. xixixixi. Then saya tejumpa drama korea "Wild Romance". Jessica and lee dong wook belakon sama sama? *Tekejut*. Tapi tapi kan saya tak suka lah muka lee dong wook tu. Kenapa ada misai? Tak comel lah. Buang ah misai tu. Tah pape. 

Saya minat lee dong wook. Dia comel sangat. Saya kenal lee dong wook ni from cerita "Scent Of A Woman" Oahhh dia cute sangat! Cerita scent of a woman tu, first korean drama yg penah saya tengok. Sebelum-II ni tak penah layan korean drama. Series my omma pun suka cerita tu. 

423px-scentofawoman_large

Tumblr_lq12japxuq1r1bvoxo1_500_large

Oh my! Hensem gila!

Drama tu mmg daebak lahh! Ada part sedih, ada part kelakar tapi cerita tu just ada 16 episod je. T_T Waiting "Wild Romance" on One. Hope adalah nanti. Aaaaa.



Yoo seung hoo. Oh my! Dia comel. Comel gila gila. Prasan tak muka dia ni sikit sikit macam lee gikwang. Kan kan? Dia pilih IU as idel girlfriend. Lee dong wook pun pilih IU. Kenapa eh? IU comel? *Yes. IU mmg comel + cute* About seung hoo ni tak banyak nak cerita sbb baru je kenal seung hoo ni tadi. Hehehe. Just want to say muka dia sama mcm gikwang. Aaaaaa comel!


Sama kan? Dari segi senyuman + mata. Cuma seung ho ni dia tak de body i mean dia tathe sixpack. Ke ada? Errr taktau lahh. Kbai ;)


Scha Nadirah



Everything about K-POP
Tuesday, 24 January 2012 | 20:14 | 0 comments


Assalamualaikum, eh btw nak tanya dulu. Gambar kat atas tu orang sama je ke?  O,o   *Tak sabit dengan tajuk* Ok. main main je ni. Saja nak bagi fresh!! Cehh.

Eh nak tanya lagilah, orang kat bawah ni orang lain je ke ha?  *Ayat mengarut*

391069_193484257396351_111336658944445_392968_1315734542_n_large

Who know who are they?! Put your hands up! Ok. They're IU and f(x) sulli!! Muka sama gila. Ok dah dah malas nak merepek kerepek dah. Penat nak type. Now, kita mula pasal tajuk kat atas tu ye.


Tumblr_lx6wyabbfk1qjoqpzo1_500_large

Annyeonghaseyo,

Dah lama saya tak update. Empat minggu saya tak buka internet. Oh my! Lamanya. *Lama ke?* Ok, mula mula on pc rasa excited sbb nak update blog, nak bukak fesbuk,  nak tengok SOTD, nak buka allkpop, nak buka youtube. Banyak lah. Saya  on pc dari pukul 730 pagi until now. Sumpah rindu gila internet. *Buat mata bulat* 

Web yang petama saya bukak allkpop. Aaaaa bayak news. And and saya terjumpa news 'Dongwoon to star in B2ST "I knew it" MV. Oh my!! Series dongwoon hensem sangat. Hensem gilaa.

Hensem kan? Awww .

Web yang ke-2 saya buka youtube. Saya tak tengok lagi concert yang tu. *Taktau nama apa* Mula mula saya bukak yang B2ST . Ramai yang jerit jerit tau. Nampak lah fan B2ST ramai. Tapi kan kesian kat gikwang dia tak boleh dance lagi lagu fiction tu. Omoo :(



Lepastu saya bukak t-ara, snsd, 4minute. Oh, btw dance t-ara yang lagu Lovet Dovey tu mcm tak sesuai je. Lagu tu dah best tapi kenapa nak buat shuffle? Grrr. Taktau lah. Then saya buka MV It's War MBLAQ. Yeayy! Lagu tu best sangat. MV dia best sangat. MBlaq hensem sangat. Aaaaa saya suka lagu tu. Lepas saya duk belek belek lagu dalam youtube, saya jumpa MV wonder girls "The DJ is mine" Aaaaa, saya pon suka lagu tu. *Buat muka tengah jerit* 

Hmmmm, tu je kot benda nak cakap. Alaa kalau tulis panjang panjang pon mana ada orang nak bacakan. Lepas ni rasa nak tukar skin blog ni. Tengoklah kalau saya rajin.  ^__^  xixixixi. Kbai.



Love,
Aisyah (Y)

New look again!
Friday, 20 January 2012 | 00:43 | 0 comments

Tumblr_lxuk56qsfw1qcq9koo1_500_large

Assalamualaikum,

Nak cepat ni. How about my blog? Cool right?! Ok. Byebye. Ekceli ada banyak sangat story nak cerita tapi nak cepat skrg ni. Kbye.

Indonesiapop (Ipop) ada jugak ?
Thursday, 5 January 2012 | 22:39 | 0 comments


Assalamualaikum,

Tadi saya bw kat blog kak nadia sbb nak join GA. Then ternampak gambar tu(atas). Then saya bacalah entry dia. Terkejut jgk ada I-pop girl. Comel comel. Ada separuh mcm muka cina, ada separuh mcm muka indonesia. Nama anggota group dia Cherly, Angel, Wenda, Ryn, Christy, Felly, Devi, Gigi, Anisa. Ada 9 orang mcm SNSD pulak. Nama group dia "CherryBelle"





Wordless: MBLAQ comeback
| 22:21 | 0 comments


Assalamualaikum,

"It's war" MBLAQ comeback. Ok saje bagitahu. Eh smartlah mv dia. Mcm T-ara pulak. Okbai.




Eh, baru teaser je tau full belum lagi :)

Untitled
| 21:59 | 0 comments

[bibir dia seksi]

Assalamualaikum,

Skrg ni saya boring sangat. Taktahu nak buat apa. Hati rasa nak tukar skin tapi sayang skin ni baru je guna semalam. And skin ni pon comell. Kan kan? Study? Idonnolah nak study ke tak. Mlm nnt je lah study & buat homework. Aaaa saya nak cuti lagi. Btw tadi saya tengok mv "Going Crazy" . LJoe mmg hensem. Comell. Tapi saya tak minat sangat. Me, FOREVER B2ST!!
Kbai.


Happy Birthday Yoseob!!
| 01:31 | 0 comments



Assalamualaikum  

Today yoseob birthday right? Happy Birthday Yang Yoseob oppa! Ok,now cerita lain pulak. New look right? Comel tak? *Tak* Oh, I know serabut kan. Act warna dia GREY but I changed it to pink. Kadang-II aisya sendiri pun serabut tengok blog ni. Aisya tathe idea nak buat kaler apa dah. If you have any suggestion just leave your messege at my Cbox. Kamsahamnida. 


Ohh, aisya akan jarang online+update. Mama suruh focus pelajaran dulu :(

New look for yoseob birthday!
Wednesday, 4 January 2012 | 02:06 | 0 comments


Assalamualaikum 

Hi. New look. Aisya saje guna skin ni. Semangat B2ST!! Nnt 15 Januari aisya tukar balik skin. Sbb that date is my BIRTHDAY!! Kbai ;)

I wanna change skin!!
| 00:23 | 0 comments

[dia happy saya wish beday dia]  ................ [dia nak reply mesej saya]

Assalamualaikum 

Yeahh! Sape happy pegi sklh tadi? *saya!* Ok.bagus.*sewel. Ok aisya tathe lah happy sangat pegi sklh tadi. Biasa biasa je. Tadi sy duduk kat best feghen sy tau. Nama dia Emer. Dia partner sy dlm kelas. Emmm, takmo cite panjang-II. Semua tahu kan esok befday yoseob? Happy Birthday yoseob oppa! *Saje wish awal awal. Sempena befday yoseob besok aisya nak tukar skin hari ni! Yeayy! *double-sewel. Tu je nak cakap. Kboii.


Saengil chukka hamnida yoseob oppa!:) 

co.cc --> blogspot.
Monday, 2 January 2012 | 22:57 | 0 comments

[ok, bai yoseob oppa]

Assalamualaikum 
Perasan tak yg sebelum ni aisya pakai "co.cc". I mean schadonghae.co.cc then jadi schadeera.blogspot.com. Actually aisya nak tukar URL tu jadi schagikwang.co.cc then aisya terus letak nama tu kat bhgn publishing tu lah. Then dia kata tak boleh. ERROR lah mcm-II. Sebel tahu!! So, skrg ni terpaksa lah pakai blogspot.com. Grrr. 

Tathe orang update FanFic ke? Nak baca. Tgh boring ni.

Hyuna tak seksi , org yg merangkak kat lantai tu seksi gila!!
| 18:38 | 0 comments

284114_10150735858380601_28940545600_19992927_3325240_n_large
[saje letak gambar ni]


Annyeonghaseyo 
Kemain panjang lagi title. Hehehe. Tadi aisya bw kat blog Ienaz. Dia ada post pasal SBS Gayo Daejun tu. Aisya tengok yg suju punya yg dia post kat blog dia tu. Yesss! Suju punya mmg daebak lahh. Tapi aisya tak minat sangat suju. Bukan tak suka ye, tak minat sangat. *Muka marah*. Then aisya tengok video 'Run The World' tu. Alahai semua SEXY bkn Hyuna je k. Hyuna tak lah seksi sangat waktu tu. 3 orang yang merangkak kat lantai tu lagi seksi. Tengok! Ramai kan orang jerit-II kat situ. Hahh, lantak lah. Aku kesah hape! Wanna see?

I think T-ara lagi sexy berbanding 4minute :)




New Year First Giveaway
| 18:13 | 0 comments


Assalamualaikum 
Pagi. Hari ni aisya byk join GA kan. Ekceli boring sebenarnya sbb tu lah beribu-ribu GA aisya join today. And pagi ni nak join lagi GA by kak ziera. Hadiah dia besh tau. Syarat dia pun tak byk. Wanna join? Just klik the cute banner ;)

Tag  kak aisya|zawin|nik.  



The Contamination Giveaway by Killjoys
| 18:05 | 0 comments


Tag zawin|nik|eiyma. Wanna join? Klik banner.

Sponser
 Misz Qhalis
(Topup 10)
(Topup 10) 
Misz Adel 
(fb topup rm5x3)
 
FDC (FashionDisastersCollection)
FDC (FashionDisastersCollection)
(1xMP3)
(3x necklace)

JSC 
JSC
(inner/shawl/skirt)


Pearl Closet
Baucar Rm15 x 5
Baucar Rm10 x 5
Baucar Rm5 x 5
Kitty Shawl
Kitty Shawl
1shawls polka dot
20pcs pin cute collection
kbhoolan
1 x Inner neck

Yunaz Wardrobe
(2xPerfume 50 ml) 

Wardrobe Collection 
5 keping Rebate voucher bernilai rm20
Discount 10% for yr fan n friends


Reflesia Collection
(Pelbagai Jenis Shawl)
 
Annur Galery
Annur Galery
(shawl/inner neck/Long Dress)
MiszShida
(mouse pad/laptop cover)
 SSP
SSP
3x helai shawl plain (bright colour), 
SSP
3x helai shawl plain (bright colour), 
1 helai shawl plain (ada jagit bunga),
1 shawl corak.

Sponsor ! (Blog Stuff)

Misz Ebell
(10 Bloglist)
 (5xdoodle)


Misz Elin
(2 header)
Misz Wany
(2header + 2banner)
Capital C
(3x edit Denim)(5xheader)
Misz Poison 
(edit 2 denim)(10 bloglist)
 Miss Qaireen
(edit 2xheader)

Misz Inas 
(rivew blog)
(edit 2xheader)
Misz Inas (rivew blog)

GIVEAWAY BY LUSCIOUS SKY AND PYZA PYJA
| 17:59 | 0 comments



Tag zawin|nik|eiyma. Wanna join? Klik banner :)

1st GiveAway by Nana and Alyaayep :)
| 17:51 | 0 comments



Tag zawin|nik|eiyma. Wanna join? Klik banner. Due date 250312.

Syarat - Syarat ! 
  1. Wajib follow blog Mai and Alyaayep .
  2. Like fanpage Mai and Alyaayep .
  3. Pemenang akan dipilih berdasarkan random.org , lens sahaja yang kami akan pilih .

SENARAI SPONSOR/BLOGSHOP { WAJIB LIKE }


NEW YEAR GIVEAWAY BY NABILAMARS AND CIK ERYN
| 17:49 | 0 comments


Tag zawin|eiyma. Wanna join? Klik banner.

Sponser :

JCS , fanpages
SHOPPE LENSZ HOME , facebook
ZATYY , blogspot
ALL TYPES LENS , facebook 
SUKA COLLECTION , fanpages
FASION DISASTERS COLECTION , fanpages | blogspots
LLEAH AYEISACO , fanpages | blogspots
WAFICOSHAWLS HOUSE , blogspots | fanpages
CHOCOLATE4U , fanpages | blogspots



entries

profile

links
Tagboard