and all the food
snuck out of my fridge last night
Kau sombong , kau berlagak , Aku pon nak buat jugak .
Sunday, 18 December 2011 | 23:07 | 0 comments

Tumblr_lw575uvb391qarvggo1_500_large
Annyeonghaseyo 


Hai. Dah lama tak update blog. Asyik GA je. Kena tuggu giliran nak duduk kat pc. Aisya and abang and adik berebut nak guna pc, so kena ikut giliran. Barulah blh buat entry panjang lebar. Kena booking awal awal. Hahaha. Ok, stop bebel. Back to the topic.




Tadi my feghen call. \Call? For what?/ Dia call nak mintak tolong. \Mintak tolong? Mintak tolong apa?/ Emmm, mintak tolong nak upload kan picture dia dlm FB. Grrr, menyampah babe. Aku tau kau nak upload gambar PROMNIGHT kau tu kan? \Promnight? Bila?/ Ok, semalam ada promnight kat Zenith Hotel Kuantan. I think ramai yg pergi. But me tak pegi pon. Tema dia BlackRed. Pukul 8-12 night.




Ok, pagi tadi SHE call me. She said "Aisya, free tak? Nak upload gmba neh." And, I said what. RAHSIA. Omoo, taknak bagitau lah. Then, SHE said "If boleh call ye nanti" And I said RAHSIA. Ok, tak boleh bagitau jugak. Then, perbualan dah habis. "TETTTTTT." 




Sorylah babe. Wa malas tolong lu sbb lu sendiri taknak tolong wa. Kenapa kau tak mintak je bestfeghen kau tu tolong upload kan? Haaa, why must me? Kelakuan kau tu seolah-olah MEMPERGUNAKAN aku! Ada paham? Kau asyik mintak tolong 'nak upload picture kau and nak mintak online sekejap.' Kenapa kau tak mintak kat bestfeghen kau je? PELIK --'




Until now, aisya tak call dia lagi. Wahahaha. Malas nak call. Bazir jee. Pegilah mana mana rumah kawan kau utk upload gambar. Jangan aku sudah. Kbai.

Tumblr_lwfrjtdy3q1qcsjiso1_500_large


entries

profile

links
Tagboard