and all the food
snuck out of my fridge last night
Tak berapa suka cara Aaron Aziz berlakon dalam Ombak Rindu
Thursday, 24 November 2011 | 18:13 | 0 comments

ombak rindu
Assalamulaikum
1 disember neh ada cerita ombak rindu kan kat pawagam? Oh, mesti best! Aisya tau sure ramai yang tengok kan? Lebih lebih lagi remaja skrg. Hmm, tengoklah. Orang kata baca novel OMBAK RINDU pun dah sedih. Kalau tengok yang real lagilah sedih kan? Oh, takesah lah.

Btw, aisya nak kumen kumen sikit, hmm aisya tak suka cara Aaron Aziz berlakon dalam cerita tu. Omoo, Aaron Aziz dah kawin kan? Dah ada anak kan? Aisya tengok trailer dia, cerita tu macam tak elok sangat lah. I mean, Aaron Aziz kan dah ada wife tapi blh pulak dia nak pegang pempuan lain. Paham tak? Emm, mcm ni lah tengok trailer dia dulu k.

Aisya amek lagu dia lah. Adira ft. Hafiz [OST OMBAK RINDU] ada jugak lah siki sikit trailer dia. Tengok trailer sambil dengar lagu. Best kot. Btw, lagu dia besh gila. Slow jea. Oh! Haa, mcm mana ada kan pegang pegang tu. That's why aisya tak suka sangat.

Kalau wife dia tengok mcm mana? Anak dia tengok mcm mana? Tak sakit ke hati? But if wife dia tak kesah and wife dia paham husband dia, takpelah. Tapi bagi aisya, aisya mmg taksuka. Tapi Aaron neh mmg pandai belakon! Kalau cerita Gangster mmg Gangster, kalau cerita sedih, mmg sedih.

Takpelah kita tengok je lah nnt. Bak kata omputeh 'Just wait and see'. Neh trailer dia.




entries

profile

links
Tagboard